Uusia OPI-lakkoja

Kuka muu tilasi Kauneudenkaupan Black Friday -alennusmyynnistä lakkoja? Minä tilasin neljä. Tässä lakkauksessa käytettyjen My Voice Is a Little Norse -glitterlakan ja My Dogsled Is a Hybrid -cremen lisäksi ostin Green on the Runwayn ja A Woman's Prague-ativen. Näistä vain viimeisenä mainittu oli heräteostos.


En oikein osaa sanoa minkä värinen tuo My Dogsled Is a Hybrid on. Tavallaan se on mintunvihreä, mutta tavallaan ei. Olipa mikä tahansa, niin kiva väri se on.
Lakkasin aksenttikynsiin mustan päälle muistaakseni kolme kerrosta My Voice Is a Little Norse -glitterlakkaa. Siinä on harmaa läpikuultava pohja, joten harmaa lakka olisi sopinut sen alle mustaa paremmin. Jotenkin otin vain automaattisesti laatikosta mustan lakan sen enempää ajattelematta. Tietääpähän ainakin jatkossa, että se ei ole paras vaihtoehto.


Näitä kynsiä tuli pidettyä sunnuntaista torstaihin, eli aika pitkään. Olisin vaihtanut lakkauksen jo aiemmin, mutta glitterlakan poistaminen ei houkutellut väsyneenä ja flunssaisena ollenkaan.


Lakat:


Trind Nail Repair
OPI My Dogsled Is a Hybrid
Models Own Matt Black
OPI My Voice Is a Little Norse
Mereneid Top It All Top Coat (saatu kynsiharrastajien miitistä)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti