Sinivihreä skittlette

Tein ennen joulua pitkästä aikaa skittlette-lakkauksen. Kävi taas niin perinteisesti, että alkuperäisen suunnitelman mukaan piti tehdä jotain ihan muunlaista, mutta lakkauksesta tulikin tällainen. En edes muista enää, mitä suunnittelin.

Peukaloissa ja pikkusormissa on OPI Catch Me in Your Net -lakkaa, jota olen käyttänyt nykyisin aika säästeliäästi, koska uutta en saa kun tämä loppuu. Tosin muilla merkeillä on kyllä tälle dupeja. Äkkiä tulee mieleen ainakin Zoya Charla ja Orly Halley's Comet.

Etusormen ja keskisormen kynnet lakkasin ensin Cult Nailsin Nevermorella. Sitäkään en saa enää uutta pulloa, koska Cult Nails lopetti. Ei sillä tosin ole väliäkään, koska hyviä mustia cremelakkoja löytyy aina. Nevermoren päälle sudin melko kuivalla siveltimellä OPI Catch Me in Your Netiä ja saman merkin Yodel Me on My Cell -lakkaa. Niiden päälle laitoin vielä kerroksen OPI The Man with the Golden Gun -kultahippulakkaa. Nimettömissä on pari kerrosta Zoya Liberty -hiekkalakkaa.

Olin kiireinen, joten tämä lakkaus pysyi kynsilläni melkein viikon. Sitten oli pakko lakata kynnet uudestaan. En kuitenkaan jaksanut poistaa nimettömien tekstuurilakkoja, vaan jätin ne paikalleen ja lakkasin muut kynnet samalla lakalla. Sitten, kun jouluviikkoa edeltävänä sunnuntaina poistin Libertyn kynsiltä, kynnet olivat värjäytyneet todella pahasti! Onneksi en ole nykyisin buffannut kynsiäni juuri ollenkaan, joten uskalsin viilata värjäytymät pois.


Lakat:


Trind Nail Repair
OPI Catch Me in Your Net
OPI Yodel Me on My Cell
OPI The Man with the Golden Gun
Cult Nails Nevermore
Zoya Liberty
Glisten & Glow HK Girl

2 kommenttia: