#ablecs15 Week 16: I Do

Viimeinen haasteviikko on menossa, ja näiden kynsien jälkeen on lakattavana enää yhdet haastekynnet. Aloitin tällä viikolla hankalammasta aiheesta. I Do viittasi mielestäni selvästi hääkynsiin, mutta sellaisia en halunnut tehdä missään nimessä. Kirjoitin kuitenkin Googlen kuvahakuun bridal nails ja hakutulos oli juuri sitä mitä odotinkin, eli valkoista, vaaleanpunaista ja ranskalaisia manikyyrejä. Eli eipä oikeastaan mitään omaan tyyliini sopivaa.

Mietin ensin, että käytän lakkauksessa jotakin hääkynsissä yleistä lakkaa, mutta ei minua kuitenkaan kiinnostanut lähteä tutkimaan mitä omistamiani lakkasävyjä niissä useimmiten käytetään. Sitten muistin, että Essiehän taitaa julkaista joka vuosi jonkin häälakkakokoelman. Essien lakkoja minulla on vain vähän, mutta ovelasti keksin, että OPI:n Soft Shades -lakat voisivat olla vähän vastaavia kuin Essien Bridal-lakat. Tietääkseni OPI on joskus julkaissut jonkin hääkokoelman, mutta ei joka vuosi.

Kaikki minulta löytyvät Soft Shades -lakat kuuluvat vuoden 2012 NYC Ballet -kokoelmaan. Tällä kertaa tein glitter sandwich -tyyppisen lakkauksen kerrostamalla harmaata My Pointe Exactly -lakkaa ja Pirouette My Whistle -glitterlakkaa. Kyllä nämä varmaan varsinaisista hääkynsistäkin menisivät, riippuu tosin mielipiteestä. Törmäsin muutaman kerran sellaiseenkin mielipiteeseen, että punainen lakka ei sovi hääkynsiin. Minä en ymmärrä, koska onhan punainen kuitenkin niitä klassisimpia lakkasävyjä. Melkein jo kirjoitin tähän listan muista aiheeseen liittyvistä minulle käsittämättömistä asioista, mutta taidan jättää kuitenkin väliin, että pääsen nukkumaan ajoissa.


Lakat:


Color Club Milky White French Manicure Base Coat
OPI My Pointe Exactly
OPI Pirouette My Whistle
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti