#ablecs15 Week 15: Holographic

Tilasin eBaysta kolme China Glazen hologrammilakkaa, ja ne tulivatkin jo tällä viikolla. Yleensä paketeilla kestää kaksi viikkoa saapua Yhdysvalloista, mutta nyt meni viikko ja yksi päivä. Vaikka China Glazen hologrammilakat olisivatkin olleet näyttävämpiä, haastekynsille päätyi a-Englandin Tristam.

En osaa koristella hologrammilakkoja mitenkään, joten jätin tälläkin kertaa koristelut pois. Oikeastaan en edes pidä koristeluista tällaisten lakkojen kanssa, joten parempi etten yrittänyt tuhertaa mitään. En olisi kuitenkaan pitänyt lopputuloksesta.

Olin eilen Glitterin bloggaajaillassa ja yritän kirjoittaa siitä heti ensi viikon alussa. Luvassa on ensimmäiset minun ottamani kuvat tässä blogissa. :D Voin sanoa, että olin hieman hukassa siskolta lainaamani kameran säätöjen kanssa, varsinkin kun en ollut kuvannut pitkiin aikoihin. Kynsikuvien otto pysyy edelleen hovikuvaajalle ulkoistettuna.

Tämän kuun alussa oli kynsiharrastajien miitti, enkä ole saanut kirjoitettua vielä siitäkään! Myös julkaisemattomia kynsiä on muutamat. Jostain syystä on vain ollut kiire. Onneksi kohta alkaa loma, niin saan ehkä noita julkaistua.


Lakat:


Orly Bonder
a-England Tristam
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti