#ablecs15 Week 16: Geometric

Viimeinen haastemanikyyri vuorossa! Seuraavaksi joutuukin keksimään ihan itse miten kyntensä lakkaa. Luultavasti käytän kesällä paljon glitterlakkoja, koska pystyn käyttämään peel off -aluslakkaa. Koulussa sen käyttämisessä ei ole järkeä, koska veden kanssa tulee läträttyä niin paljon.

Päätin jo hyvissä ajoin, että haluan geometrisiin kynsiin leimat Bundle Monsterin laatasta numero 320. Värivalinnoissa meni sen sijaan kauemmin. Lopulta päätin yhdistää Mavalan harmaan cremelakan ja Models Ownin hopealakan kirkkaansiniseen Golden Rosen tekstuurilakkaan. Leimaukseen käytin H&M:n Blue My Mindia, mutta jokin pigmenttisempi lakka, kuten Models Own True Blue olisi toiminut paremmin. Jostain syystä se ei vain tullut mieleen.

Peukalonkynsi katkesi tänään yhtäkkiä. Tosin en ihmettele yhtään, kun se oli jo pari viikkoa näyttänyt siltä, ettei kestä pitkään. Aiemmin tällä viikolla onnistuin katkaisemaan samasta kädestä etusormen kynnen, joten lyhensin kaikkia reilusti. Kunhan kynnet kasvavat millin, pituus on juuri sopiva.


Lakat ja koristeet:


Orly Bonder
Mavala New-York
Models Own Sterling Silver
Golden Rose Holiday 61
H&M Blue My Mind
Bundle Monster BM-320 -leimauslaatta (saatu kynsiharrastajien miitistä)
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti