#ablecs15 Week 1: Something Other Than Pink

Tällä viikolla alkoi taas The Finnish(able) Nail Art Challenge, johon minäkin päätin tällä kertaa osallistua. Viime syksynä tyydyin vain ihailemaan muiden tekemiä kynsiä. Haasteen ovat kehittäneet Annie, Katjamaria ja Mirka. Tämä haaste ei tunnu minullekaan mahdottomalta, koska kynsiä tehdään vain kahdet viikossa. Siihen kolmenkymmenen päivän haasteeseen minusta ei olisi.

Ensimmäisen viikon teemoina ovat Something Other Than Pink ja Will You Be My Valentine?. Aloitin Something Other Than Pinkillä, koska ystävänpäivä on vasta loppuviikosta. Huijasin vähän ja tein nämä kynnet jo perjantaina. :D

Aioin ensin tehdä keltaiset kynnet, mutta en keksinyt mitään koristeluja, joten lakkasinkin todella pitkästä aikaa Eyekon Vintage Polish -lakalla. Tosin en raaskinut laittaa sitä kaikkiin kynsiin, koska se on niin vähissä. Kyseessä ei ole mikään laatulakka. Vintage Polish raidoittuu ja vaati tällä kertaa neljä kerrosta. Silti jotkut kohdat jäivät kuultamaan läpi. Etusormien ja pikkusormien kynsiin laitoin Models Ownin Sterling Silveriä ja L'Oréalin Discoball-lakkaa.

Aluksi aioin koristella kynnet siirtokuvilla, mutta valitsemani hopeanväriset kuvat olivat ilmeisesti liian paksuja eivätkä suostuneet tarttumaan kynsille ollenkaan! Töpöttelinkin sitten kelmulla MO:n Sterling Silveriä Vintage Polishin päälle.


Lakat:


Orly Bonder
Eyeko Vintage Polish
Models Own Sterling Silver
L'Oréal Discoball
Glisten & Glow HK Girl

4 kommenttia:

 1. Hei jee, huippua että lähdit mukaan haasteeseen! :) Hauskasti monille Something Other Than Pink on selvästi tarkoittanut jotakin minttua tai sinne päin.. :D Tuo hopeinen sopii kyllä kivasti tuon Vintagen päälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Arvasinkin, että moni saattaa päätyä johonkin tällaiseen sävyyn. :D

   Poista
 2. Hei huippua, että lähdit haasteeseen mukaan! Ja onpa tuo Eyekon lakka kaunis minttu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, harmi vaan kun on huonolaatuinen ja kohta lopussa. Uutta kun ei taida oikein mistään saada. :)

   Poista