#ablecs15 Week 2: Shades of Grey

Olipa muuten tosi kiva poistaa tuo edellisissä kynsissä ollut Cult Nails Nevermore. Se levisi ja jämähti iholle ja kynsinauhoille kun poistin sitä. Pitäisi varmaan suosiolla käyttää tuonkin lakan kanssa peel off -aluslakkaa.

Tämän viikon toinen lakkausteema oli Shades of Grey. Luulin, että minulla olisi enemmänkin harmaita cremejä, mutta ilmeisesti suuri osa harmaista lakoistani onkin jotain muuta koostumusta. Valikoin kynsille sitten Goshin Miss Greyn (en muuten vieläkään ole löytänyt päällyslakkaa, joka ei kutistaisi sitä), H&M:n Miss Stoneheartin ja vaaleanharmaan franken-lakan.

Etusormissa ja keskisormissa on frankenia ja koristelin ne leimaamalla kuviot Bundle Monsterin BM-204-laatasta. Leimauslakka oli Dependin 223. Halusin laittaa Goshin lakkaa pelkästään nimettömiin, koska tiesin sen kutistuvan. Laitoin päälle vielä kerroksen Essien Sparkle on Top -lakkaa. Peukaloissa ja pikkusormissa on H&M:n Miss Stoneheartia jonka päälle on töpötelty kelmulla leimauksissa käytettyä Dependiä. Töpöttelyjen päälle halusin vielä lisätä Wet n Wildin Halucinate -glitterlakkaa.


Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
Gosh Miss Grey
H&M Miss Stoneheart
Vaaleanharmaa franken
Essie Sparkle on Top
Wet n Wild Halucinate
Depend 223
Bundle Monster BM-204 -laatta
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti