Punaisia kukkia

Mi Nailsille oli tullut halpoja kynsivinyylejä, joten niitä piti tilata heti. Samaan tilaukseen otin myös yhden arkin siirtokuvia ja strassikynän. Ensimmäisenä käyttöön pääsivät yllättäen siirtokuvat. Ensin minun piti tehdä ihan erilaiset kynnet ja käyttää niiden koristeluun vinyylejä, akryylimaaleja ja tekstuurilakkoja.


Lakkasin kaikki, paitsi nimettömien ja keskisormien kynnet Essien Hip-Anemalla. Nimettömistä ja keskisormista halusin valkoiset, joten lakkasin ne ainoalla valkoisella lakallani eli Wet n Wildin French White Cremella. Koska en osaa olla ihan valkoisilla kynsillä, laitoin päälle vielä kerroksen Miss Selenen lakkaa numero 128. Olen saanut sen kynsiharrastajien miitistä joskus ennen kuin perustin blogin. Laitoin lopuksi siirtokuvia valkoisiin kynsiin.


Tämä ei ole kovin tyypillinen lakkaus minulle, mutta tykkään! En silti usko, että alan tehdä tällaisia kovin usein, mutta välillä on kiva kokeilla jotain erilaista. Tätä lakkausta tuli pidettyä yli viikko, mikä kyllä johtuu osittain siitä, että olin koiravahtina.


Lakat:


Trind Nail Repair
Essie Hip-Anema
Wet N Wild French White Crème
Miss Selene 128 (saatu kynsiharrastajien miitistä)
Siirtokuvat
Glisten & Glow HK Girl

2 kommenttia: