Ensimmäiset vinyylikynnet

Tilasin jokin aika sitten vinyylejä MiNailsilta ja otin ne ensimmäistä kertaa käyttöön nyt. Tein tietysti vinyylien kanssa juuri ne virheet, jotka olin aikonut välttää, eli unohdin käyttää ne iholla ennen kynnelle laittoa ja tökkäsin ne liian märkään lakkaan. Onneksi sain piiloteltua virheet melkein kokonaan.

Aloitin lakkaamalla aluslakan päälle kolme kerrosta H&M Nerd-nudelakkaa. Sen jälkeen tein liukuvärjäyksen toukokuisesta kynsiharrastajien miitistä saadulla MissLisin lahjoittamalla Orly Glowstick -neonlakalla muihin, paitsi nimettömien kynsiin. Liukuvärjäysten päälle laitoin vielä hyvin kevyesti Color Clubin Do the Twist -glitteriä. Nimettömät koristelin vinyyleillä ja lakkoina olivat Glowstick ja Essie Lights, joka on myös saatu muutama vuosi sitten kynsiharrastajien miitistä. Harmittaa, kun samasta miitistä saatu Action oli jo valmiiksi käyttökelvoton. Lähes kaikki pigmentti oli kovettunut lakan pohjalle eikä ohentaja auttanut. Lightsin sai sentään pelastettua, mutta pohjalla on silti vielä kasa jämähtänyttä pigmenttiä, eikä tämä taida olla ihan niin kirkas pinkki kuin pitäisi. Valitin toki L'Orealille silloin näiden lakkojen ongelmista ja sainkin tilalle pari lakkaa ja tarroja.



Vaikka kynnet olivatkin näin kirkkaat, pidin niitä silti monta päivää. En nimittäin ehtinyt lakkaamaan uudestaan, vaikka lakka lohkesi monesta kynnestä pahasti ja etusormen kynsikin katkesi.


Lakat ja koristeet:


H&M Nerd
Orly Glowstick (saatu kynsiharrastajien miitistä / MissLis)
Essie Lights (saatu kynsiharrastajien miitistä)
Color Club Do the Twist
Glisten & Glow HK Girl

2 kommenttia: