#ablecs15 Week 8: Happy Easter

Tällä kertaa vuorossa ovat ensimmäiset koskaan tekemäni pääsiäiskynnet. Jotenkin vain kammoan kaikkia joulu-, pääsiäis-, ystävänpäivä- ja halloweenkynsiä sekä muita vastaavia. En tiedä miksi, koska eihän niiden missään nimessä tarvitse olla stereotyyppisiä. Sama juttu vesimarmorointien kanssa, ne näyttävät muilla kivoilta, mutta omilla kynsilläni en erityisemmin pidä niistä. Haasteen viimeiseltä viikolta löytyvä teema I do kuulostaa pelottavasti siltä, että sillä haetaan hääkynsiä. Täytyy yrittää keksiä jokin ovela tapa kiertää hääteema. :D


Pahimpia stereotypioita välttääkseni en lakannut kynsilleni tipuja tai pupuja enkä valinnut yhdeksi väreistä keltaista. Teinkin liukuvärin vaaleansinisellä ja vaaleanvihreällä ja koristelin sen yksinkertaisesti kerroksella mustavalkoista glitteriä.


Lopputulos oli omasta mielestäni oikein kiva! Minusta nämä sopivat pääsiäiskynsiksi, mutta voisin tehdä tällaiset hyvin myös muuhun aikaan vuodesta. Pitää joskus kokeilla samanlaista joillain muillakin väreillä. Sellaista yhdistelmää, johon mustavalkoglitter ei sopisi ei taida löytyä.


Lakat:


Trind Nail Repair
Models Own Bloobloo
Rimmel Green Grass
Gina Tricot Salt & Pepper
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti