#ablecs15 Week 10: Rainy Day

Tämän viikon ensimmäinen aihe on Rainy Day ja nyt onkin sopivasti ollut useampi sateinen päivä. Aloitin tästä aiheesta oikeastaan siksi, koska minulla oli tähän selkeä idea.


Sadekynsiin valitsin pohjalle tietysti Eyeko Rain Polish -lakan. Se on tuollainen (likaisen) sinitarran värinen lakka, jossa on periaatteessa shimmeriä, mutta se ei näy juuri missään valossa. Jotenkin muistelisin, että aikaisemmin se olisi ollut näkyvämpää.



Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa waterfall-koristelutyyliä. Valitsin ehkä vähän huonon siveltimen. Luulen, että pidempi sivellin (ja tärisemätön käsi..) olisi ollut toimivampi tässä. Nimettömiin tein erilaiset koristelut. Laitoin ensin Rain Polishin päälle kaksi kerrosta Essien Sparkle on Top -flakieslakkaa ja leimasin sitten MoYou Londonin laatasta talot. Olisin oikeastaan halunnut leimata jollain muulla värillä kuin mustalla, mutta oli jo sen verran myöhä, että en jaksanut ruveta etsimään sopivan väristä ja leimauksessa toimivaa lakkaa. Cult Nailsin musta creme Nevermore toimii aina.


Lakat ja koristeet:


Orly Bonder
Eyeko Rain Polish
a-England Galahad
Models Own In the Navy
Models Own True Blue
Essie Cashmere Bathrobe
Essie Sparkle on Top
Cult Nails Nevermore
MoYou London Mother Nature Collection -06 -leimauslaatta
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti