Norway Nails Mystery Grab-Bag

Sain pikkusiskolta lahjaksi Norway Nailsin Mystery Grab-Bagin. Kyseessä on yllätyspaketti lakkoja ja hoitotuotteita. Tilatessa ei siis tiedä, mitä paketista tulee löytymään, mutta esimerkiksi väritoiveita voi esittää. Lisää tietoa Mystery Grab-Bagista löytyy Norway Nailsin sivuilta.


Minun paketistani löytyi kuusi lakkaa ja yksi käsirasva. Sisko oli pyynnöstäni toivonut pakettiin sinisiä, vihreitä ja mustia lakkoja ja sellaisiahan sieltä löytyi yhden valkoisen lisäksi.




Viisi lakoista oli merkeiltä, jota en ollut aikaisemmin kokeillut. En tiedä olisiko niitä tullut ostettua ilman tätä pakettia, mutta nyt saatan ostaa muitakin merkkien lakkoja. Minulla kävi lisäksi hyvä tuuri, kun paketista paljastui kauan haluamani a-England Galahad. Muut lakat olivat The Nail Junkie Blueberry, Cult Nails Nevermore, NailNation 3000 Replay, Gina Tricot Sea bug ja Miss Ashleigh Betty Confetti. Näiden lisäksi paketissa oli OPI Avojuice Holly Berry -käsirasva. Kaikki lakat olivat mieluisia, mutta tuosta rasvasta aion hankkiutua eroon, on sen verran karmivan hajuinen. Eniten innostuin a-Englandin, The Nail Junkien ja Miss Ashleighin lakoista.




Pahoittelut muuten postauksen myöhästymisestä. En millään saanut aikaan tehdä tätä aiemmin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti