H&M Nerd & Models Own Ibiza Mix

Pätkäisin ehkä viikko sitten kynnet hetken mielijohteesta lyhyiksi, kun pitkät alkoivat ärsyttää. Viime kynsistä (eikä muutamista niitä edeltävistäkään) tullut otettua kuvia. Pitäisi kyllä ryhdistäytyä tämänkin asian suhteen.



Halusin kynsilleni paljon glitteriä ja valitsin tällä kertaa Models Ownin tappavanhajuisen Ibiza Mix -lakan. Ennen Ibiza Mixiä kerrostin kynsilleni kaksi kerrosta peel off -aluslakkaa ja kolme kerrosta H&M:n Nerd-lakkaa. Harmikseni huomasin, että joistakin Ibiza Mixin glittereistä oli vuotanut väriä, joten lakka ei ollut enää täysin kirkas, vaan hieman sinertävä. Ärsyttävää, koska Nerd muuttui rumemmanväriseksi.

Kuitenkin jaksoin pitää näitä kynsiä pari päivää ja tykkäsinkin niistä, vaikka tuo pohjavärin muuttuminen vähän ärsyttikin. Kiva muuten, että nyt on jo niin lämmintä, että kynsikuvia pystyy ottamaan ulkona. Se helpottaa ehkä blogin pitämistäkin. Muuton jälkeen uudesta asunnosta ei ole oikein löytynyt sopivaa kuvauspaikkaa, joten ensi syksyksi on hankittava lightbox että kynsikuvien otto onnistuu sittenkin kun ulkona ei enää tarkene ottaa kuvia.

2 kommenttia:

  1. Ihan hauskalta glitteriltä näyttää.. kaipailin ehkä vähän suoraa etusuunnan kuvaa kynsistä, jotta olisin saanu enemmän näkemystä mutta tällä perusteella kiva mani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minun pitäisi jaksaa pitää kättäni pidempään kuvattavana että ehtisi ottaa kuvia useammasta suunnasta. :D Tuo lakka olisi ehkä pitänyt muutenkin kuvata muualla kuin suorassa auringonpaisteessa, että glittereiden värit näkyisivät paremmin. :)

      Poista