Siniset tähtikynnet

Tänä syksynä minulla on ollut vaikeuksia pitää kynteni pitkinä. Kun sää kylmeni, sain käsiini ihottumaa, jonka takia en välillä pystynyt poistamaan kynsilakkoja kovin usein, joten kynnet halkeilivat lakan mukana. Pinkkejä käsiä ei huvittanut kuvatakaan.

Kokeilin ensimmäistä kertaa Essien Avenue Maintain -lakkaa. Tämä on toinen niistä Essieistä, jotka sain hyvityksenä valitettuani parin lakan huonosta laadusta. Oli kyllä hyvä tuuri, kun sain Madison Ave-Hue -kokoelmasta juuri ne kaksi lakkaa joista pidin. Toinenhan oli Hip-Anema. Avenue Maintain levittyi helposti ja pigmenttiä riitti. Laitoin tätä kaksi kerrosta, vaikka yksikin olisi voinut riittää. Vaikka minulla onkin paljon sinisiä lakkoja, tätä vastaavaa ei ollut aikaisemmin.



Leimasin nimettömiin tähdet Apipila 05 by Mimax -laatasta, jonka sain tammikuussa kynsiharrastajien miitistä Mimaxin sponsoroimana. Laatta on jouluaiheinen, joten tuskin olisin ostanut tätä itse. Hyvin suuri osa kuvioista on liian isoja, että ne mahtuisivat kokonan kynnelle. Leimauksessa käyttämäni lakka on Depend 223, joka toimi huomattavasti paremmin kuin viimeksi leimailussa käyttämäni Models Own Sterling Silver. En jaksanut taaskaan leimata kaikkia kynsiä, joten laitoin muihin kynsiin kerroksen H&M:n Jo Is in the House -glitterlakkaa.

2 kommenttia: