OPI Muir Muir on the Wall

OPI:n San Fransisco -kokoelma on selvästi onnistunut, kun päädyin haluamaan siitä neljä lakkaa. Alun perin minun piti haluta pelkästään Peace & Love & OPI, mutta se vaihtui sitten Alcatraz... Rocksiin joka taas vaihtui Muir Muir on the Walliin. Alcatraz... Rocksia en voinut kuitenkaan olla hankkimatta, ja kun sain pullon käsiini, tulin siihen tulokseen että sen hankkimatta jättäminen olisi ollut virhe. Ehkäpä joudun ostamaan itselleni vielä joululahjaksi Peace & Love & OPI ja Haven't the Foggiest -lakat, eiväthän ne kuitenkaan ole eBaysta ostettuna edes kovin kalliita, varsinkaan jos vertaa niihin hintoihin mitä merkin lakoista pyydetään vaikkapa Sokoksella.


Muir Muir on the Wall levittyi tasaisesti ja kuivui nopeasti. En ole törmännyt tähän mennessä yhteenkään huonolaatuiseen OPI:n lakkaan. Yhden olen myynyt tosin pois, se oli German-icure by OPI, jonka väristä en pitänyt. Olisi pitänyt ostaa Every Month is Oktoberfest, mutta jostain syystä hairahduin. Saisihan sen Oktoberfestin vieläkin, mutta veikkaanpa että en tarvitse.


Muir Muir on the Wall on ei minkään värinen mutta samalla vaikka minkä värinen lakka. Pohjaväri on erittäin tumma viininpunaisen, ruskean ja violetin sekoitus, mutta tietyistä kulmista katsottuna lakassa näkyy myös vihreää. Moni varmasti pitäisi tätä lakkaa rumana, mutta minä en. Pidän duochromelakoista, ja on ihan mukavaa vaihtelua että duochrome-efekti ei olekaan kovin voimakas tai näkyvä. Läheskään joka valossa tämän lakan duochrome-efektiä ei edes huomaa.


Aluslakkana oli Orly Bonder ja päällyslakkana siskolta allergian takia takavarikoitu Mavala Mavadry. Mavadryta en ollutkaan käyttänyt moneen vuoteen. Muilla merkeillä on mielestäni parempia pikakuivattajia ja onnistuin vielä saamaan tällä kuplia kynsiini. Päätin peittää kuplat laittamalla niiden päälle water decaleja. Sulka-aiheiset decalit olen ostanut Born Pretty Storesta, mutta varmasti vastaavia löytyy muualtakin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti