Eyeko Rain Polish & H&M On Ice

Jouduin lyhentämään muutossa kärsineitä kynsiä. Yksikään ei katkennut, mutta pari liuskoittui sen verran pahasti että katsoin paremmaksi leikata kynnet ennen kuin ne katkeisivat. Onnistuin myös saamaan sormiini pari haavaa pahvilaatikoista.

Ulkona näyttää sateiselta, josta tulikin mieleen käyttää pitkästä aikaa Eyeko Rain Polish -lakkaa. Eyekot taisivat olla ensimmäisiä lakkoja joita tilasin ulkomailta. Vuosi oli kai 2010. Jossain vaiheessa Eyekolla päätettiin muuttaa imagoa täysin erilaiseksi ja melkein tuplata hinnat. Kynsilakkojen valmistuskin lopetettiin. Onneksi minulla on kaikki Eyekon lakat jotka halusin koska näitä ei oikein löydä enää edes eBaysta ja jos löytää niin moninkertaisilla hinnoilla kuin mitä itse näistä maksoin.


Nimettömiin laitoin H&M:n vanhaa On Ice -lakkaa, jonka ostin ehkä pari vuotta sitten, mutta jota en ollut saanut aikaan kokeilla aikaisemmin. Lakka on kivan värinen mutta siinä on maailman huonoin sivellin. Pigmenttiä tässä kuitenkin riittää kuten Rain Polishissakin. Taisin ostaa tämän pelkästään siksi että pullossa on Bambin kuva. Koristelin kynnet Konadin strasseilla, joita olin ostanut joskus muutama vuosi sitten kun en vielä osannut tai uskaltanut käyttää eBayta.


Muuten tykkäisin paljon näistä kynsistä, mutta kun tuo typerä On Ice ei halua kuivua millään. Lisäksi päällyslakkana käyttämäni Seche Vite kutisti lakkauksia.

2 kommenttia:

  1. Hienot! Siististi tehty toi lakkaus, ja sopivan yksinkertaset, tyylikkäät:D. Kurkkaa mun Blogia "Elvin Elämää"




    P.s. Liityin sun blogin lukijaks, tää on ihana blogi!:)♥

    VastaaPoista