OPI Magazine Cover Mouse & Isadora Coral Crush

Piti saada lakattua kynnet äkkiä, joten turvauduin tekstuurilakkoihin. Lakkasin muut paitsi peukaloiden ja nimettömien kynnet OPI Magazine Cover Mousella. En ole ikinä törmännyt tätä helpommin levitettävään lakkaan. Se kuivui myös nopeasti ja peitti kahdella kerroksella. Muihin kynsiin laitoin Isadoran Coral Crushia, joka ei ollut ihan yhtä helppo levittää kuin OPI, mutta en silti valittaisi. Tätä piti laittaa kolme kerrosta ja silti kynsien kärjet näkyvät yhä tietyssä kulmassa läpi. Veikkaan tosin, että se johtuu väristäkin. Levittyvyyden ja peittävyyden puolesta OPI oli parempi, värinä taas tykkään enemmän Isadoran lakasta.



Innostuin hiekkalakoista vasta joskus kesällä kun näin Magazine Cover Mousesta kuvia. OPIn ensimmäiset hiekkalakat olivat mielestäni kamalia. (Tosin voi johtua ihan siitäkin että ne kuuluivat Mariah Carey -kokoelmaan.) Edelleenkin tykkään vain muutamista tekstuurilakoista, OPI Jinx olisi kiva samoin kuin Alcatraz... Rocks. Jinxiä tuskin tulen hankkimaan, kun eiköhän tämä Isadoran lakka ole tarpeeksi samanlainen. Tekstuurilakkojen pitää olla kimaltavia että tykkäisin niistä, tosin jos glitter on liian isoa en tykkää yhtään. Ehkä parempi näin, niin ei tule hankittua näitä liikaa. Myös China Glazen tuleva Crinkled Chrome -kokoelma näyttää ainoan tähän mennessä näkemäni kuvan perusteella ihan järkyttävän rumalta.




Aluslakkana toimi taas Trind Nail Repair. Lakkapulloista ei ole tällä kertaa kuvaa koska unohdin ottaa ne mukaan kun lähdimme kuvaamaan kynsiä.

2 kommenttia:

  1. Hienoja molemmat lakat, mutta juuri tänään pitkällisen tuumailun jälkeen ostin tuon Coral Crushin niin voin todeta sen säväyttävän ehkä vähän enemmän myös minua. :)

    VastaaPoista