Miittikynnet + saalis

Toukokuun puolenvälin jälkeen oli pitkästä aikaa kynsimiitti Joensuussa. Järjestäjänä toimi jälleen Mimosa. Osallistujia oli yhteensä kymmenen ja hauskaa oli. Tavalliseen tapaan myös herkkuja riitti. :D Minäkin jopa leivoin suklaamuffinseja tarjottavaksi, vaikka en leipomisen ystävä olekaan. Hellapoliisin ohjeella on onneksi mahdotonta epäonnistua. Etenkin, kun ohjeessa luvataan että tämän osaa kuka tahansa, jopa lapset.



Pysyin muffinsilinjalla myös kynsieni kanssa! Ensin oli tarkoitus tehdä pelkkä liukuväri kahdella tekstuurilakalla, mutta värit olivatkin liian lähellä toisiaan eikä liuku juuri näkynyt. Sitten keksin leimata päälle kuvioita MoYou Londonin Cook Book 07 -laatasta. Clear Jelly Stamper (minulla BornPrettyStoren versio) ei kuitenkaan ollut nyt paras mahdollinen leimasin tekstuurilakan kanssa, mutta eipä se mitään. Kivat näistä kynsistä tuli joka tapauksessa. Liukuvärissä on käytetty Isadora Coral Crush ja OPI Magazine Cover Mouse -lakkoja. Leimauslakkana oli taas Cult Nails Nevermore. Aluslakka on Trind Nail Repair ja leimausten takia laitoin myös päällyslakkaa, joka on tietysti Glisten & Glow HK Girl.

Miittiin oli lähtenyt mukaan muutama sponsori ja seuraavaksi esittelenkin miittikassista löytyneet tuotteet.





Dermosil lahjoitti kaikille kynsilakan Sweetheart-sävyssä.




Oletkaunis.fi sponsoroi jokaiselle kolme Sinful Colorsin kynsilakkaa ja alekoodin. Näissä oli sävyissä vaihtelua. Minulle osuivat Skylark, Outrageous ja Midnight Blue.



Sunrise Cosmetics lahjoitti kosteuttavat käsi- ja jalkanaamiot. Näitä oli vain yksi paketti ja minä satuin voittamaan arvonnassa. Käsinaamion kokeilin jo. Hanskat olivat todella isot, mikä on varmaan ihan tavallista tällaisissa tuotteissa. Tuote tuoksui erittäin persikkaiselle, ja ainakin minusta tuoksu oli luonnollinen, eikä yhtään esanssinen. Pidin hanskoja vähän yli 15 minuuttia. Ohjeessa käskettiin sen jälkeen hieroa loput hanskojen sisältämästä seerumista ihoon. Valitettavasti se ei imeytynyt ollenkaan, vaan kädet jäivät tahmeiksi. Odotin sinnikkäästi tunnin, mutta tahmeus pysyi. Kuitenkin kun sitten lopulta pesin käteni, ne tuntuivat pesun jälkeen tavallista pehmeämmiltä. Kynsinauhoille naamio oli hyödyllinen, mutta muuten käteni eivät ilmeisesti ole niin kuivat, että tarvitsisin tällaista tuotetta. Minulla on oikean käden peukalon kynsinauhassa luultavasti pysyvä kovettuma saksien pitelystä ja sekin pehmeni näillä hanskoilla pariksi päiväksi.

Sukat annoin testattavaksi itseäni kuivaihoisemmalle siskolle. Kuulemma jalat eivät jääneet tahmeiksi niiden jäljiltä ja iho tuntui vähän pehmeämmältä. Vaikutus ei kuitenkaan ollut kovin pitkäaikainen, mutta sitä osasi kuulemma odottaakin niin kuivilla jaloilla. Sukkien (ja hanskojen) kosteuttava seerumi kun ei tuntunut kovin paksulta.



Luonnonkosmetiikan tukku lahjoitti kaikille Hurraw!-huulirasvat kausimaussa, joka on papaija-ananas. Otin tämän heti käyttöön. Ensin en tykännyt tuoksusta ollenkaan, mutta totuin siihen viikossa. Nyt kyllä tykkään tästä.



MILV oli ainakin minusta yllättävä sponsori! He lähettivät jokaiselle kaksi arkkia siirtokuvia ja minulle sattui tällaiset ruusuaiheiset. Ei ehkä ihan minun tyyliä, mutta aion silti kokeilla, että jos näistä saisi sopivaan lakkaukseen yhdistämällä omannäköiset.

Miitissä oli ohjelmanumerona kynsilakkojen tunnistus. Voin sanoa että oli jälleen kerran vaikeaa. :D Piti tunnistaa lakkoja tikuilta. Tunnistin kolmesta (osittain tuurilla) merkin oikein, mutta sävyn nimeä en tiennyt yhdestäkään. Sain siis täydestä kahdeksastatoista pisteestä puolitoista ja ylsin sillä jopa kolmanteen sijaan. Tästä voikin päätellä miten vaikea kilpailu oikeasti oli! Kolme parasta palkittiin Avonin tuotteilla, jotka Mimosa oli ostanut.

Minun palkintopussistani löytyi kuivashampoo, Gel Shine -kynsilakka sävyssä Rain Washed, minihuulipuna sävyssä Coral Fever ja suihkugeeli. Suihkugeeli näyttää minusta ihan mehulta, mutta tuoksusta tulee mieleen ehkä jokin lääke jota jouduin syömään pienenä. En ole tästä ihan varma. :D

Miittiostokset jäivät tällä kertaa kolmeen lakkaan. Zoya Logan oli sellainen, jota en voinut laskea käsistäni, joten pakkohan se oli ostaa. Muut kaksi lakkaa ovat Dance Legendin Top 603 ja Il était un vernis Crush on Blue. Kummankaan merkin lakkoja minulla ei ole aiemmin ollut.



Jokohan tässä tuli kaikki mainituksi? Noista saaduista ja ostetuista lakoista kirjoitan sitä mukaa kunhan ehdin testata. Miitti oli mukava, kiitos Mimosalle järjestämisestä ja kaikille sponsoreille ja tietysti osallistuneille osallistumisesta!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti