Hauskaa joulua!

Päätin lipsua periaatteistani ja tehdä joulukynnet. Mitään punaisen, vihreän ja kullan perinteisiä yhdistelmiä en kynsilleni halunnut, enkä myöskään joulukuusia, lahjapaketteja tai tonttuja. Sen sijaan päätin leimata pipariukkoja.




Minulla on vain yksi tummanruskea lakka, ja se ei ehkä ole leimaustarkoitukseen paras. Nimittäin osa pipariukoista levisi kunnolla. :D Toisaalta, jos minä jostain kumman syystä leipoisin pipareita, ne leviäisivät uunissa takuulla vielä pahemmin kuin nämä leimat! En leivo juuri koskaan. En nimittäin pidä siitä. Ruuanlaitto on kivaa, mutta leipominen ei, koska siihen tarvitaan ohjeet, ja sitäpaitsi sitä taikinaa ei ole kiva kaivella kynsien alta. Lihapullataikina irtoaa helpommin.

Käytin tässä lakkauksessa kahta Essencen joulukalenterista tullutta lakkaa. Vaaleansiniharmaa on nimeltään Winter Wonderland. Toinen kalenterilakka ei ole näkyvissä tässä lakkauksessa, koska laitoin sitä vain pari kerrosta F.U.N Lacquer Adventuresin alle.

Nyt ei varmaankaan tule päivitettyä blogia enää tällä viikolla, vaikka varsinaiset joulukynnetkin on vielä lakkaamatta. Todennäköisesti päädyn kuitenkin johonkin hyvin yksinkertaiseen, tai jätän koristelut kokonaan tekemättä. Saa nähdä, tuleeko otettua kuvia. Joka tapauksessa en halua niistä kynsistä jouluisia. Yhdet vuodessa on maksimi. :D


Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
Essence Winter Wonderland
Essence The Night of Magic
F.U.N Lacquer Adventures
Apipila 05 by Mimax -leimauslaatta (saatu kynsiharrastajien miitistä / Mimax)
e.l.f. Chocolate
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti