Lainattuja lakkoja

Kaivelin taas siskon laatikkoa, ja tämänkertaisessa lakkauksessa kaikki muut, paitsi alus- ja päällyslakka sekä leimauslaatta olivat sieltä peräisin. Olin jo pitkään aikonut käyttää Pahlishin The Oldest Question -lakkaa, joka on pohjaväriltään harmaa ja sisältää pronssin- ja kullanväristä glitteriä. En tosin onnistunut saamaan kullanvärisiä glittereitä kynsilleni yhtään, mutta pullossa ne näkyivät.



Yhdistin harmaaseen lakkaan OPI Ski Teal We Drop -lakkaa, joka on hyvin tumma sinivihreä creme. Sen päälle leimasin kuviot MoYou London Doodles 04 -leimauslaatasta Goshin Golden Bronze -lakalla. Golden Bronze leimasi yllättävän hyvin vaikka siinä ei olekaan kummoisesti pigmenttiä. Minun piti oikeastaan tehdä aksenttikynnet nimettömiin ja keskisormiin, mutta vahingossa lakkasinkin etusormenkynnen Ski Teal We Dropilla. Kivalta se näyttää noinkin, pitäisi jatkossakin vaihdella aksenttikynsien paikkoja, eikä aina tehdä saman kaavan mukaan.


Olin kynsiin tyytyväinen, mutta harmitti vähän kun epäonnistuin etusormen leiman kohdistuksessa. Toisaalta eipä tuota tule katsottua niin läheltä että huomaisi ja näköjään kuvatkin on otettu sellaisesta suunnasta ettei kohdistusvirhe näy. Lakat kutistuivat taas vähän ja epäilen syylliseksi HK Girliä. Olen nimittäin yhdistänyt kahden pullon jämät ja ohentanut niitä monta kertaa. Pitäisi tilata ensi kuussa uusi pullo ja käyttää nuo jämät vaikka koristeiden kiinnitykseen.


Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
OPI Ski Teal We Drop
Pahlish The Oldest Question
Gosh Golden Bronze
MoYou London Doodles Collection - 04 -leimauslaatta

Ei kommentteja

Lähetä kommentti