Hämähäkkejä ja yhteistyötä

Minulle tarjottiin jokin aika sitten testiin kynsituotteita kiinalaisesta LadyQueen-verkkokaupasta. Sain itse valita kaksi tuotetta ja otinkin koristehyrrät, joista toisessa on erimuotoisia niittejä ja toisessa metallisia kuvioita.

Ensimmäisenä päätin testata metallikuvioita. Yllätyin, kun löysin hyrrästä myös hämähäkkejä! Niiden lisäksi tuosta löytyy ainakin kukkia, sudenkorentoja, mansikoita, perhosia ja sydämiä. Ainakin isompia kuvioita kannattaa taivuttaa vähän ennen kynnelle laittoa. Onneksi kuviot ovat niin ohuita, että taivuttaminen on helppoa. Minä tein sen virheen, että tökkäsin hämähäkit vähän liian märkään lakkaan.

Käytin näissä kynsissä kolmea lakkaa. Kullanvärinen shimmerlakka on Catherine Arleyn 910, joka on saatu muutama vuosi sitten kynsiharrastajien miitistä. Tekstuurilakka on OPI Honey Ryder ja turkoosi cremelakka on China Glazen klassikkosävy For Audrey. Minun piti oikeastaan tehdä kynnet, joissa olisi enemmän turkoosia kuin kultaa, mutta näköjään kävikin toisin. Leimauksissa käytin siskolta pöllittyä, tai virallisesti lainattua MoYou Londonin Mother Nature 02 -laattaa. Leimauslakka on For Audrey Olen kynsiin aika tyytyväinen, pelkästään tuo hämähäkkien tökkääminen liian märkään lakkaan harmittaa vähän. Toisaalta löydän kyllä jokaisista tekemistäni kynsistä jotain korjattavaa.

LadyQueen tarjoaa lukijoilleni alennuskoodin. Koodilla ATLC15 saa 15 prosentin alennuksen tilauksesta ja kun koodia on käytetty kymmenen kertaa, blogiin tulee LadyQueenin tarjoama arvonta.


Lakat ja koristeet:


Orly Bonder
OPI Honey Ryder
Catherine Arley 910 (saatu kynsiharrastajien miitistä, )
China Glaze For Audrey
MoYou London Mother Nature Collection -02 -leimauslaatta
Hämähäkit (saatu, LadyQueen)
Glisten & Glow HK Girl

http://www.ladyqueen.com/

2 kommenttia: