#ablecs15 Week 8: Monochromatic

Tämän viikon teemoista ensimmäinen oli monochromatic, eikä se innostanut kyllä yhtään. Minulla ei ollut vielä minkäänlaista ideaa kynsiin siinä vaiheessa, kun aloitin lakkauksen. Väriksi valitsin sinisen, koska oletan, että minulla on niitä eniten. Aloitin lakkaamalla aluslakan päälle kaksi tai kolme kerrosta Models Ownin Prussian Blue -lakkaa. Se on periaatteessa mattalakka, mutta en ole koskaan jaksanut odottaa, että se kuivuisi mattapintaiseksi. Tikulta kuitenkin näen, että lopputulos ei olisi tarpeeksi matta minun makuuni, joten olen käyttänyt tätä siitäkin syystä joka kerta päällyslakan kanssa.


Koska teema ei oikein innostanut ja halusin nukkumaan, päätin koristella kynnet nopeasti töpöttelemällä niihin kelmulla ensin Models Ownin True Blue -cremelakkaa ja sen päälle OPI Blue My Mind -shimmerlakkaa. Blue My Mind oli muuten ensimmäinen omistamani OPI. Sain sen joskus monta vuotta sitten siskolta synttärilahjaksi.

Ihan kivat näistä kynsistä kuitenkin tuli. Pidin lakkausta pari päivää ja olisin varmaan pitänyt kauemminkin, ellei tämän viikon kynsien kanssa olisi tullut kiire. Poistun nimittäin paikkakunnalta tänään ja molemmat kynnet piti saada kuvattua ja kuvat rajattua ja pienennettyä sitä ennen.

Lakat:


Orly Bonder
Models Own Prussian Blue
Models Own True Blue
OPI Blue My Mind
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti