Kynsitaulu

Tammikuu hujahti ohi kiireessä, enkä ehtinyt tai jaksanut julkaista blogissa mitään. Koulussa alkoi asiakaspalvelu ja aluksi se väsytti, eikä yhtenäkään viikonloppuna ehtinyt edes levätä. Onneksi ensi kuussa on loma.

Näin kesällä The Nailasaurus -blogissa ohjeen kynsiaiheiseen tauluun ja päätin heti, että samantapainen on saatava.

Ostin muutaman kynsikiekon ja mietin, millaisia kynsiä haluaisin tauluuni. Osa malleista on The Wah Nails Book of Nail Art -kirjasta, osa omia ja perustekniikoita ja lisäksi joukossa on ihan vain suosikkilakoillani lakattuja kynsiä. Kynsien lakkaaminen sujui nopeasti ja muutamassa viikossa sain kaikki valmiiksi. En tosin lakkaillut joka päivä. Kehyskin löytyi helposti kirjakaupan alennuskorista alle viidellä eurolla. Taustapahvin kanssa oli sen sijaan ongelmia. Mistään ei meinannut löytyä sopivaa harmaata, kunnes sitten marraskuussa huomasin, että Citymarketissahan myydään erilaisia pahveja. Jostain syystä meni kuitenkin kuukausi, ennen kuin sain aikaan kiinnittää kynnet tauluun. :D Kiinnitykseen käytin sinitarraa, joten tarvittaessa kynsien järjestystä voi vaihtaa, tai jos joku kynsi alkaa ärsyttää, voin ottaa sen pois ja kiinnittää tilalle uuden.



Rahaa tähän projektiin meni suunnilleen 10 euroa ja aikaakaan ei olisi mennyt paljon, jos en olisi ollut niin laiska. Jos johonkin kynteen käytetty tekniikka tai lakka kiinnostaa, saa kysyä! :)

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava idea! Rakennekynsimalleja oon nähny noin mut eipä oo tullu pieneen mieleen, että lakkauksistakin voi tehä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eipä tullut mullekaan mieleen ennen tuota Nailasauruksen postausta. :D

      Poista