H&M Bella's Choice & OPI The Man with the Golden Gun

Kaivelin laatikosta esille H&M:n Bella's Choice -lakan. Ostin tämän muistaakseni vuonna 2010 ja silloin tämän värisiä lakkoja taisi olla aika paljon, kun Chanel oli julkaissut Nouvelle Vaguen ja muut merkit tietysti tekivät siitä omia versioitaan. En oikein osaa kuvailla Bella's Choicen väriä, se on turkoosi tai tavallaan vähän hammastahnan värinen. Kolmessa vuodessa lakan koostumus ei ole mennyt miksikään vaikka pullosta on kulunut puolet.


Bella's Choicen päälle laitoin OPI The Man with the Golden Gun -lakkaa joka julkaistiin viime vuonna James Bond -kokoelman ohessa. Lakassa on oikeita kultahippuja ja siihen kuului laatikko toisin kuin muihin OPIn lakkoihin. En tosin voi säilyttää lakkaa laatikossa, koska se ei mahdu pystyyn Helmeriin, mutta laatikko on kuitenkin minulla tallessa. Ostin The Man with the Golden Gunin eBaysta itselleni joululahjaksi viime vuonna ja sainkin sen postikuluineen vähän alle 30 eurolla. Suomessahan nämä maksoivat yli 50 euroa. En usko että tulen ostamaan toista yhtä kallista lakkaa.



Kuvaustilannetta häiritsi lapinkoira, joka olisi halunnut olla itse kuvattavana. Tilanne ratkaistiin ottamalla otus kuvausalustaksi. Kynnet olisi pitänyt kuvata jo edellisenä päivänä, koska päällyslakka oli kerinnyt haljeta yön aikana.

2 kommenttia:

  1. Nättejä lakkoja molemmat, sopii hyvin yhteen :) Mä niin haluisin ton kultahippulakan, mut ei niin kallista raaski ostaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kallishan tuo OPI oli mutta ajattelin että se pitää ostaa heti jos haluan sen, koska hinta varmasti nousee eBayssa. :)

      Poista