Franken x 2

Pitkästä aikaa teki mieli lakata itse sekoitetuilla lakoilla. Ensin ajattelin tehdä ihan yksivärisen lakkauksen mutta sitten päätinkin yhdistää kaksi melko samanväristä franken-lakkaa.

Aluksi laitoin kaksi kerrosta tumman sinivihreää lakkaa jossa oli joskus enemmän shimmeriä kuin nykyään. Näköjään shimmer on vajonnut pullon pohjalle ja siellä se nyt nököttää vaikka miten sekoittelisi. Tämän levittäminen oli ihan kammottavaa vaikka olen ohentanut tätä paljon. Jaksoin laittaa kaksi kerrosta ja sitten luovutin. Lopputulos ei ollut ihan tasainen mutta pelkäsin että tämä kuplisi vieläkin enemmän jos laittaisin useamman kerroksen, nimittäin edellisellä lakkauskerralla kuplia syntyi enemmän kuin poreammeessa. Kun pohjaväri oli suhteellisen kuiva, otin keittiösienen ja töpöttelin kärkiin sinivihreää glitterfrankenia. Tässä on jopa tikkuglitteriä, jota periaatteessa inhoan mutta tässä se ei näytä pahalta. Minäkin kuulun niihin ihmisiin joiden mielestä tikkuglitter näyttää bakteereilta.



Aluslakkana toimi jälleen Trind Nail Repair jota on pakko kehua. Pesin viime lauantaina lapinkoiran ja sen jälkeen kylpyhuoneen ja vaikka lakka lohkeili karun näköisesti, kynsille ei tapahtunut mitään. Päällyslakka oli Mereneid Top It All, jonka olen saanut kynsiharrastajien miitistä. Törröttävän tikkuglitterin takia sitä joutui laittamaan kolme kerrosta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti